Aktuellt

GULDLÄNKEN 2021

Årets samverkanspris gick i år för första gången till en av våra medlemsparters chefer, Hanna Åstrand, enhetschef för Arbete, Integration och Välfärd på Svalövs kommun! En märkbart överraskad Hanna deltog på förbundets styrelsemöte i tron om att hon var där för att tillsammans med sin medarbetare Dalibor Vasic berätta om utvecklingen i det finsamfinansierade uppdraget. Istället fick hon ta emot digitala blommor med motiveringen:

”För sin förmåga att leda, stödja och följa upp samarbete i mellanrummen med andra verksamheter och organisationer bortom sin egen enhet. Hanna leder samverkansprocesser genom att vara påläst, förberedd och lyhörd. Hon jobbar långsiktigt och hållbart med resursintegrering för att bidra till såväl samhälleligt som individuellt värdeskapande.”

Hannas nominering är uppbackad av såväl medarbetare, sektorchef som förbundets innovationsgrupp. Igen, stort grattis Hanna som får riktiga blommor och diplom snart! En annan glädjande nyhet är att vi aldrig tidigare fått så många nomineringar inskickade till oss. Ni är flera därute som uppmärksammat medarbetare/kollegors förmåga och vilja att jobba över organisationsgränserna. Mycket glädjande!